Eva Boisen


Parterapeut og sexolog

Utroskab

Der er mange følelser og tanker, som spiller ind ved utroskab. Hvor lang tid har det stået på, kendte man personen, har det forgået i ens eget hjem osv. Partneren der står tilbage, kan have følelsen af at blive kasseret, misbrugt, brud på fælles aftaler i forholdet, og følelsen af mindre værd. Hvad skal man gøre fremadrettet? Skal man prøve at finde hinanden igen?, eller bliver det til et brud? Der kan være børn, hus og andre økonomiske situationer, som  skal overvejes i situationen, og hvad med de gensidig følelser for hinanden?

Er man enig om at blive sammen, kan det tage tid at få tilliden bygget op igen. Det kræver åbne samtaler og forståelse for begge partner. Der skal laves fælles aftaler, som kan hjælpe begge partner til at være i forholdet/ægteskabet, og til at finde sig selv igen.

Ender det med et brud, er der måske et forløb med fælles børn, salg af bolig og andet. Det at splitte et hjem op, og børnene skal nu have 2 hjem istedet for et, kan tage lang tid, kræver meget energi og diskussioner.

Lige meget hvad man beslutter sig for, er det en hjælp at komme dertil, hvor der bliver sat fokus på lytte/taleteknik. Dette vil give begge partner mulighed, for at give udtryk for sine følelser og tanker, uden at man ryger tilbage i gamle mønstre og negativ energi. Denne teknik kan hjælpe til at finde hinanden igen, men også til at man kan tale sammen efter et brud.

Du står selv til ansvar for utroskab.

Eva Boisen
Tel: 4057 4732
eva@evaboisen.dk

Kirkegade 5
6840 Oksbøl

Facebook
Besøg Facebook-siden