Eva Boisen


Parterapeut og sexolog

Ny familie

En ny familie

I dag er det meget almindeligt, at vi har dine, mine og vores børn. Der er mange i familien, der skal tages hensyn til. Ny partner og dennes familie, måske fra begge sider af, men ex familien er stadig en del af dine børns liv. Hvordan får vi alle disse kort til at gå op?

Det kan være svært, at acceptere, at dine børn måske skal leve med en fremmed kvinde/mand. Den fremmed kommer til at fylde en del i dine børns liv, og måske kommer de til at holde af personen. Disse følelser kan være svære at håndtere, og hvor skal du selv stå i dette spil?

Hvordan finder den nye sammenbragte familie ud af, hvordan de vil leve deres liv, uden der er intriger fra eks familier og eks kone/mand?

Det handler om jeres ” virksomhed”

Det handler om at få sin egen ”virksomhed” bygget op, hvordan vil i gerne have, at jeres nye familie skal leve?

Beslut jer for hvor meget jeres eks ‘er skal ind over jeres leveform og liv.

Det handler om, at i er enig om jeres måde at leve på. I skal lave aftaler med hinanden, og skal de ændres, så er det kun jer 2 der ændre det.

Med tiden finder alle uden om jer (jeres børn, eks kone/mand og familie) hvor i står, i form af jeres holdninger og beslutninger.

Dette vil med tiden give ro og struktur, og man kan spare sig selv og andre for en masse diskussioner og slagsmål omkring børnene.

Byg din egen virksomhed.

Eva Boisen
Tel: 4057 4732
eva@evaboisen.dk

Kirkegade 5
6840 Oksbøl

Facebook
Besøg Facebook-siden