Eva Boisen


Parterapeut og sexolog

Om

Jeg er det meste af mit liv opvokset i Esbjerg. I dag bor jeg sammen med min mand, tæt på skov og strand i Oksbøl. Når vi så tæller hans og mine børn sammen, så bliver det til 5 børn og 6 børnebørn.

Jeg har altid arbejdet med mennesker, og lærer af det hver dag. Elsker at opleve hvordan vi kan arbejde med os selv, og opdage den fantastiske udvikling der kan ske her i livet. Noget vi altid kan lære af og udvikle på.

Min passion er at hjælpe andre til at nå derhen i livet, hvor der arbejdes med personlig udvikling og selvindsigt. At komme dertil hvor der er trivsel, udvikling og harmoni i ens hverdag. Vi alle har prøvet at falde tilbage til de afveje, som vi så mange gange forsøger at flygte fra. Det giver os tryghed og genkendelighed, men ikke nødvendigvis en sund vej for vores liv. Derfor er det vigtigt, at vi finder andre veje i vores liv, hvor vi finder den ro, som alle søger, vedligeholdelse i det ny, så det kan blive integreret i vores dagligdag.

Jeg kender selv til livets rutsjetur, hvor der er svigt, utroskab, skilsmisse, være alenemor og være ”bonusmor”.

Jeg har selv arbejdet længe med at ”bestige bjerget”, noget man aldrig bliver færdig med her i livet, men jeg mener at jeg er nået langt på min egen rejse.

Gensidig respekt betyder meget for mig, derfor skal alle mennesker behandles ens uanset status, alder og hvor de kommer fra i verden.  Alle mennesker fortjener at få hjælp, for at have en god og tå ligt hverdag.

Når vi ændre vores tankegang og handlemåde, opdager vi at vores omgivelser også ændre sig til det bedre.

Jeg er en person, der er ligetil og åbenhed betyder meget for mig, men gør det med respekt for dine grænser og blufærdighed.

Eva Boisen
Tel: 4057 4732
eva@evaboisen.dk

Kirkegade 5
6840 Oksbøl

Facebook
Besøg Facebook-siden