Eva Boisen


Parterapeut og sexolog

Psykisk og fysisk vold

Selvværd og selvtillid

Jeg tager stor afstand fra fysisk vold, og vil altid arbejde på at få den voldsramte væk fra dette forhold. Der er ingen undskyldninger for at slå et andet menneske.

Du som lever i et forhold hvor der er psykisk eller fysisk vold, føler ofte at du selv har en del af skylden, for at tingene ikke fungerer. Du føler at du er overtaget af sin partner. Langsomt bliver du nedbrudt og pillet fra hinanden, i form af mindre selvværd og selvtillid. Du har til sidst ikke energi eller mod til at forlade din partner, og er bange for trusler og overvågning. Har man prøvet at leve i sådan et forhold, vil man ikke komme med kommentaren ”hun kan da bare forlade ham”. Det kræver forståelse og respekt for, at offeret  over længere tid kan blive ”pillet fra hinanden”. Et menneske som har været stærk, have selvtillid, selvværd, til ikke at vide hvem man er, føler sig ensom, uduelig og intet værd.

Står du alene?

Familie og venner er måske intet vidende, eller har svært ved at hjælpe, så du står endnu mere alene.

Det kræver tid, samtaler,  tårer og energi til at få dig bygget op igen. Netværket skal involveres, så du kan få den støtte og hjælp, som du har brug for.

Du kan kun få overskredet dine grænser, ved ikke at sige fra.

Eva Boisen
Tel: 4057 4732
eva@evaboisen.dk

Kirkegade 5
6840 Oksbøl

Facebook
Besøg Facebook-siden